Ansamblul logistic eMAG Ungaria

eMAG Ungaria și Extreme Digital, cei doi lideri ai comerțului online din Ungaria, își unesc forțele, dând astfel naștere uneia dintre cele mai importante companii de e-commerce din Europa Centrală și de Est. În acest context, proiectăm în prezent un al doilea centru logistic eMAG, localizat de această dată în afara țării, în Ungaria, similar cu cel din România.
Masterplanul noului ansamblu logistic prevede construirea unei clădiri de depozitare de aproximativ 110.000 m în prima faza, cu posibilitatea dublării acestei suprafețe în faza 2 a proiectului. Această primă unitate va găzdui toate activitățile din sectorul logistic, inclusiv operațiuni de curierat.
Ca și in cazul precursorului românesc, provocarea a constat printre altele în integrarea evidențierii brandului eMAG în construcție și consolidarea acestuia pe piața internațională.

HAI SĂ DISCUTĂM
DESPRE PROIECTUL TĂU!

Cookie-urile ne ajută să vă oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmați că sunteți de acord cu folosirea lor de către bauprojekt.ro     Detalii