Masterplanul ansamblului logistic eMAG din Giurgiu a fost finalizat

Cel de-al doilea depozit eMAG din cadrul ansamblului logistic din județul Giurgiu a fost finalizat în luna octombrie, reprezentând faza a doua a masterplanului dezvoltat de Bauprojekt in 2018. Centrul logistic ocupă aproximativ 130.000 mp și în el au fost investite peste 90 de milioane de euro.
Ansamblul constituie exponentul unei afaceri românești de succes, situând-se ca interfață între zona din online și realitatea imediată a operațiunilor. Centrul logistic emag a devenit un reper al comerțului digital în România și este perceput secvențial de pe una dintre cele mai circulate artere rutiere din țară.
Încă de la început, amploarea acestei intervenții, dorința de a evidenția brandul eMAG integrat în construcție și nevoia de planificare pentru cele doua faze au constituit provocările principale cu care ne-am confruntat.
Ținând cont de termenul de finalizare fix – Black Friday – în mai puțin de 3 ani, au fost proiectați si construiți aproximativ 260.000 mp, execuția fiecărei faze încadrând-se în aproximativ 11 luni.
Clădirea finalizată de curând înglobează toate tehnologiile specifice operațiunilor logistice de picking și va fi alimentată cu energie verde prin intermediul a 40.000 mp de panouri solare. La inițiativa Emag, aceasta a obținut deja certificarea BREEAM.

HAI SĂ DISCUTĂM
DESPRE PROIECTUL TĂU!

Cookie-urile ne ajută să vă oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmați că sunteți de acord cu folosirea lor de către bauprojekt.ro     Detalii