Haier

Haier Europe face parte din Haier Smart Home, grupul numărul unu la nivel global în domeniul electrocasnicelor și printre companiile Fortune Global 500. Haier Smart Home este prezentă pe toate cele 5 continente cu 25 de parcuri industriale, 10 centre de cercetare și dezvoltare și aproximativ 100.000 de angajați.

INFORMAȚII GENERALE

Funcțiune:

Producție

Suprafață:

57.500 m²

Locație:

Aricestii Rahtivani, PH, Romania

Client:

HAIER TECH

Status:

Construit

An:

2020

Echipa arhitectura:

A. Solomonesc | Lead MSc. Architect
C. Solomonesc | Lead MSc. Architect
B. Nicolae | Senior MSc. Architect
A. Tudorache | MSc. Architect
A. Olteanu | MSc. Architect

Play Video
rsz_11_-_c86a2091

Despre:

Noua fabrică va angaja aproape 800 de oameni – la capacitate maximă – pentru o producție estimată de 600.000 de unități după 2022. Designul fabricii, care se bazează pe abordare modulară, va permite o extindere până la 1 milion de unități la capacitate maximă. Aceasa este o unitate de clasă mondială, cu procese de producție premium aduse de cercetarea și dezvoltarea avansată, capabilitățile de producție și know-how-ul Haier. Locația sa centrală strategică, tehnologia și eficiența vor spori capacitatea Haier de a servi clienții din regiune.

Model
DCIM100MEDIADJI_0014.JPG
DCIM100MEDIADJI_0013.JPG

Hai să discutăm
despre proiectul tău!

Cookie-urile ne ajută să vă oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmați că sunteți de acord cu folosirea lor de către bauprojekt.ro     Detalii