MB Residence

Cerința pentru această clădire rezidențială a fost diferit de cel al unei case obișnuite, din cauza cerințelor de suprafață și a numărului de familii care vor ajunge să o locuiască. Clientul dorește să locuiască acolo cu cei 3 fii mai în vârstă ai săi și cu familiile acestora, precum și cu propria soție și copilul cel mai mic.

INFORMAȚII GENERALE

Funcțiune:

Rezidențial

Suprafață:

2.200 m²

Locație:

Bucov, PH, Romania

Client:

Private

Status:

Construit

An:

2017-2018

Echipa arhitectura:

C. Solomonesc | Lead MSc. Architect
A. Cristian | Senior MSc. Architect

DCIM100MEDIADJI_0254.JPG
Model

Despre:

Având în vedere acest lucru, am propus împărțirea clădirii în 2 straturi: parter (baza care va conține apartamentul vârstnicilor și o zonă comună pentru toate familiile) și primul etaj (care va conține cele 3 apartamente ale fiilor mai mari). Factorii care au influențat proiectul au fost parcela strânsă, pădurea care o mărginește și iluminatul natural. Am orientat astfel baza și cele 3 apartamente în mod optim funcție de punctele cardinale (creând în același timp o terasă orientată spre sud pentru fiecare dintre ele). Partea finală a fost piscina, pe care am mutat-o de la etajul 2 (cerința inițială) la parter.

rsz_1_-_drona_1
IMG_3442
DCIM100MEDIADJI_0230.JPG

Hai să discutăm
despre proiectul tău!

Cookie-urile ne ajută să vă oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmați că sunteți de acord cu folosirea lor de către bauprojekt.ro     Detalii