LOGISTIC

STORAGE

PRODUCTION

MANUFACTURING

OFFICE

RESIDENTIAL

IMG_6629_ds2

Indiferent de dimensiunea lui, tratăm fiecare proiect - de la cel mai mic la cel mai mare - cu aceeași atenție și importanță.

SCOPUL NOSTRU

LOGISTIC

STORAGE

PRODUCTION

MANUFACTURING

OFFICE

RESIDENTIAL

IMG_6629_ds2

Indiferent de dimensiunea lui, tratăm fiecare proiect - de la cel mai mic la cel mai mare - cu aceeași atenție și importanță.

OBIECTIVUL PRINCIPAL

BAU_Rockwool Romania 33

Furnizarea unor rezultate previzibile într-o lume imprevizibilă printr-o strânsă coordonare și colaborare.

PROCES

WhatsApp Image 2021-10-28 at 10.22.11 PM

Procesul nostru de lucru este profund colaborativ. Unul dintre punctele noastre forte este abordarea integrată pe care o avem cu privire la design și inginerie. Folosim rețeaua noastră de specialiști pentru toate etapele proiectului. Acest lucru permite atât arhitecților, cât și inginerilor să se implice în proiectare încă de la început, ducând la un volum și o structură mai eficientă a clădirilor, eliminând intârzierea lucrărilor și imbunătățind coordonarea în toate etapele procesului de proiectare. Workflow BIM : Coordonare și colaborare, optimizare a costurilor și a programului, detectarea conflictelor și diminuarea riscurilor, redactare mai rapidă la o calitate mai bună și lungime redusă a proiectului.

DOMENII DE EXPERTIZĂ.

INDUSTRIAL

LOGISTIC

REZIDENȚIAL

COMERCIAL

BAUPROJEKT face parte din GRUPUL BAUPARTNER, oferind împreună servicii integrate de design și construcții.

În timp ce majoritatea proiectelor grupului BAUPARTNER sunt proiectate și construite folosind metoda design & build, înțelegem că este posibil să aveți nevoi diferite în afaceri. În plus, față de aceasta metodă, GRUPUL BAUPARTNER oferă toate serviciile disponibile în mod individual, permițându-vă să le selectați doar pe cele care se potrivesc nevoilor dumneavoastră.

CLIENȚI ȘI PARTENERI

Daniel Uba

Real Estate Director eMag

O parte din provocarea de a ne realiza propria infrastructură logistică a reprezentat-o construirea unei relații cu un proiectant general. Faptul că am încredințat Bauprojekt implementarea viziunii noastre de buget, la termen și cu atenție pentru calitate, a reprezentat un act de încredere. Îi considerăm acum unul dintre partenerii noștri de bază. Ei reprezintă o parte importantă a extinderii afacerii noastre.

Daniel Stăncescu

CEO Adeplast

Bauprojekt este proiectantul nostru general din 2010, realizând împreună 3 fabrici în România. Contribuind cu experiența lor in proiectarea de spații industriale și integrând în clădire cu succes tehnologia specifică procesului nostru de producție, am reușit să realizăm proiecte complexe, în acord cu cerințele noastre.

Radu Andrei

Factory Manager Rockwool

“Abordarea bazată pe colaborare, profesională și dedicată a Bauprojekt a fost constantă pe tot parcursul proiectului. Am reușit împreună să extragem esența procesului nostru de producție și să imprimăm un caracter unic proiectului – nu doar o hala, ci un sistem de clădiri-obiect, ce spun povestea noastră de la materie primă la produsul finit. Rezultatul este o imagine unică, distinctivă, în acord cu viziunea companiei.“

EMAG

HAIER

ALINSO

WDP

ROCKWOOL

YAZAKI

NEPI

CONTINENTAL

COBA

DECATHLON

ADEPLAST

MATECO

SAIPEM

DEKOMTE

SAMEDAY

HALLIBURTON

PETVET

OSL EASTERN EUROPE

TORO

BAUPARTNER

Echipa noastră

M. DIETRICH

Founder | Baupartner Group CEO

IMG_0539

A. SOLOMONESC

MSc. Architect | General Manager

C. IONESCU

MSc. Architect | Lead

A. CRISTIAN

MSc. Architect | Senior

B. NICOLAE

MSc. Architect | Senior

R. GRIGORAS

MSc. Architect | Senior

P. ENESCU

MSc. Architect | Senior

O. ALECU

MSc. Architect | Senior

M. SPATARU

Msc. Architect

A. TUDORACHE

Msc. Architect

A. SOREANU

MSc. Architect

A. DINCA

MSc. Architect

C. BULAREANU

ACC

M. TOMESCU

HR

M. RADU

IT

Hai să discutăm
despre proiectul tău!